Където изкуството среща гостоприемството

Нека ви впечатлим…

Импресаменте арт хотел е бутиков хотел вдъховен от магическата и романтична красота на импресионизма съчетана с елегатността и очарованието на английската дизайнерска къща Laura Ashley.

Любовта към изкуството, красотата и творчеството се разкрива с прекрачване прага на хотела и срещата с художествените платна, които оживяват пред вас.

Както в импресионистична картина всеки малък детайл тук е избран и моделиран до съвършенство от нас, за да ви представим едно завладяващо и вълнуващо произведение на изкуството. Тук класическото и съвременното се обединяват, за да ви предложат едно пътешествие отвъд времето и пространството посредством творбите на художниците импресионисти, романтизма носещ  дизайна  на Лаура Ашли и лекотата на днешното време. Подгответе се за преживяване изпълнено с цветове и емоции и му се насладете.

Импресаменте арт хотел впечатлява с уют и елегантна атмосфера, с изразено отношение и любов към изкуството и специална грижа за вас нашите гости.

Настаняване

Насладете се на комфорта на нашите стаи

Impresamente впечатлява с изящна атмосфера, изразено чувство за детайл и изкуство, както и персоналната грижа за Вас - нашите гости.
Легло, прозорец, масичка и огледало, очакващо да ви се усмихне, хиляди малки детайли, но най -забележителното от всичко това е присъствието в стаята ”

Отзиви от Гости

„Неповторимият хотел в София“

            
© 2024 Impresamente | All rights reserved

Created by D&L Management